Δημιουργία Σελίδας

Για να δημιουργήσετε την σελίδα με την ταινία σας, διαβάστε τα παρακάτω και συμπληρώστε την φόρμα.


  • Το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μία σελίδα με την ταινία σας, είναι ο κώδικός της ταινίας στο imdb.com. Πατήστε εδώ για να δείτε πώς θα βρέιτε τον κωδικό imdb της ταινίας
  • Η σελίδα θα πρέπει να εγκριθεί από τον διαχειριστή, προτού δημοσιευτεί.
  • Για να εγκριθεί η σελίδα θα πρέπει να εμφανίζονται οι πληροφορίες σωστά. Αυτό έχει να κάνει με την βάση δεδομένων του imdb.com, όπου δυστυχώς υπάρχουν λάθη, αλλα ευτυχώς αυτές οι περιπτώσεις είναι λίγες.
  • Αν επιθυμείτε να εμφανίζεται το ψευδώνυμο σας στο δημιουργό σελίδας, συμπληρώστε το, διαφορετικά αφήστε το κενό και θα εμφανίζεται το ψευδώνυμο ανώνυμος.
  • Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε emails σε περίπτωση που ή σελίδα της ταινίας σας ψηφίζεται ή σχολιάζεται, συμπληρώστε το email σας(δεν θα εμφανίζεται), διαφορετικά αφήστε το κενό.

Ο διαχειριστής έχει το δικαίωμα να μην δημοσιεύσει ή να διαγράψει την σελίδα σας αν δεν τηρεί τα παραπάνω ή άν αυτή παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα.

Δημιουργία σελίδας, αφού συμφωνείτε με τα παραπάνω.
Ευχαρίστως θα ακούγαμε τις προτάσεις σας για την βελτιώση του συστήματος μας. Μη διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected]

 

Ταινίες που περιμένουν έγκριση

Ταινία Δημιουργός
* Hairspray
* Hairspray
* Tristan et Iseut
* Black Widow
* One Night in Miami nikoskalas
* Scoob qbasekostas
* Tokyo Ghoul DLIFYR
 

Top