Δημιουργία Σελίδας

Για να δημιουργήσετε την σελίδα με την ταινία σας, διαβάστε τα παρακάτω και συμπληρώστε την φόρμα.


  • Το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μία σελίδα με την ταινία σας, είναι ο κώδικός της ταινίας στο imdb.com. Πατήστε εδώ για να δείτε πώς θα βρέιτε τον κωδικό imdb της ταινίας
  • Η σελίδα θα πρέπει να εγκριθεί από τον διαχειριστή, προτού δημοσιευτεί.
  • Για να εγκριθεί η σελίδα θα πρέπει να εμφανίζονται οι πληροφορίες σωστά. Αυτό έχει να κάνει με την βάση δεδομένων του imdb.com, όπου δυστυχώς υπάρχουν λάθη, αλλα ευτυχώς αυτές οι περιπτώσεις είναι λίγες.
  • Αν επιθυμείτε να εμφανίζεται το ψευδώνυμο σας στο δημιουργό σελίδας, συμπληρώστε το, διαφορετικά αφήστε το κενό και θα εμφανίζεται το ψευδώνυμο ανώνυμος.
  • Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε emails σε περίπτωση που ή σελίδα της ταινίας σας ψηφίζεται ή σχολιάζεται, συμπληρώστε το email σας(δεν θα εμφανίζεται), διαφορετικά αφήστε το κενό.

Ο διαχειριστής έχει το δικαίωμα να μην δημοσιεύσει ή να διαγράψει την σελίδα σας αν δεν τηρεί τα παραπάνω ή άν αυτή παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα.

Δημιουργία σελίδας, αφού συμφωνείτε με τα παραπάνω.
Ευχαρίστως θα ακούγαμε τις προτάσεις σας για την βελτιώση του συστήματος μας. Μη διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@teniesonline.gr

 

Ταινίες που περιμένουν έγκριση

Ταινία Δημιουργός

Δεν υπάρχουν Ταινίες προς έγκριση

 

Top